Pravilnik o načinu provođenja aktivnosti na promicanju spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih i srodnih proizvoda na zdravlje
Pravilnik o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti
Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi
Pravilnik o izmjeni pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2023./2024.
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
BROJ BODOVA potrebnih za upis u 1. upisnom krugu šk. god. 2023./2024.
Danas je za naše sedmaše održana posljednja uvodna radionica projekta Mi jedemo odgovorno pod nazivom Koja je poveznica između pilećih krilaca i amazonske prašume? U središtu promišljanja o budućnosti planete našlo se upravo meso i to pitanje povećane potrošnje mesa, te posljedica tog povećanja. Govorilo se o proizvodnji stakleničkih plinova zbog uzgoja stoke, o klimatskim promjenama, upotrebi pesticida kod proizvodnje hrane za stoku, sječi šuma i intenzivnom uzgoju. Vrijeme je da se svi zapitamo koliko mesa jedemo tjedno ili godišnje, kako se to meso proizvodi i odakle dolazi.
Zato su sedmaši odlučili sakupiti recepte za ukusne obroke bazirane na biljkama i napraviti radionicu kuhanja. Također se planiraju priključiti međunarodnoj kampanji Bezmesni ponedjeljak. Naučit će više o kodovima na jajima koji će im reći o načinu na koji su uzgojena, a posjetit će i farmu na kojoj se meso uzgaja organski. Sva svoja saznanja predstavit će ostalima u okviru Projektnog dana 12. 04. 2017.