preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slatine

Login
Korisni linkovi
 

 

 

 

 

Natječaji za IUN

 

Kamo poslije OŠ?

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NAŠI MALI GENIJALCI OSVOJILI DVA NOVA RAČUNALA!
Autor: Željka Ninčević, 7. 4. 2017.

Naši vrijedni učenici su snimili video uradak, s kojim su se prijavili se na natječaj ZA NAŠE MALE GENIJALCE, a koji je organizirala Hrvatska elektroprivreda u suradnji s Narodnim radijem. Akcija hvale vrijedna, koja već po četvrti put zaredom, osigurava bolje informatičko obrazovanje učenika te senzibilizira javnost o stanju informatičke opreme u hrvatskim školama. Ove godine, HEP je osigurao čak 50 računala koje će podijeliti školama.

Zanimljivim video uratkom naši genijalci su osvojili dva nova računala koja su im danas i uručena. Svečanoj primopredaji su nazočili  direktorica Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju iz HEP-a d.d. gđa. Vlatka Kamenić-Jagodić, gđa. Franka Gojanović, Sektor za tržišnu i marketinšku komunikaciju, direktor Elektrodalmacije gosp. Saša Kraljević, voditelj Regionalnog centra HEP Elektre gosp. Mario Pučić, iz Sektora za korporativne komunikacije gosp. Anđelko Brezovnjački, gosp. Venancije Mihaljević iz Sektora za informatiku, gosp. Josip Pleslić savjetnik Uprave Narodnog radija te gosp. Duje Miliša, snimatelj Narodnog radija.

Učenici su s oduševljenjem dočekali svoje goste, pripremili im kratak zabavni program i od srca im zahvalili što su prepoznali potrebe njihove škole, te im omogućili poboljšanje uvjeta rada i učenja. „Kod nas se kaže: ako stavite jedan prst u more, povezani ste s cijelim svijetom. U 21. stoljeću tu izreku možemo preoblikovati te u stilu naše škole reći kako i jedno dobro računalo čini vezu s cijelim svijetom. Iskoristit ćemo ova računala na najbolji mogući način i nadamo se da će se još čuti za nas zahvaljujući našim uspjesima i projektima, a ne samo problemima s gradnjom mosta i lošim računalima.“ – zaključili su naši mali genijalci.

Pogledajte nagrađeni video uradak…


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju