preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slatine

Login
Korisni linkovi
 

 

 

 

 

Natječaji za IUN

 

Kamo poslije OŠ?

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt Pjat pun jubavi i zdravja predstavljen na MREŽI TV
Autor: Željka Ninčević, 13. 5. 2017.

Učenica Nikolina Škrobica i pedagoginja Nataša Trebotić predstavile su projekt Pjat pun jubavi i zdravja na MREŽI TV. Osvrnule su se na glavnu misiju i viziju projekta. Podsjetimo se, naša škola provodi projekt kojeg su osmislili vjeroučiteljica Slavenka Barada i učenici osmog razreda, a u okviru kojeg će se 27. svibnja održati humanitarna utrka. Na sam dan utrke polazi se iz Slatina gdje će u župnoj crkvi u 8 sati biti održana sveta misa za Marijine obroke, humanitarnu organizaciju koja toplim obrokom svakodnevno hrani preko pola milijuna djece diljem svijeta. Potom će se izvršiti prijava sudionika kao i prikupljanje dobrovoljnih priloga koji će biti uplaćeni na račun međunarodne humanitarne organizacije Marijini obroci. Utrkivati se može biciklom, pješke, trčanjem, rolama i slično, a cilj je što prije stići od crkve u Slatinama do Gospe od Prizidnica gdje će za sudionike utrke Udruga Zajedno organizirati stare dalmatinske igre. Isto tako sve sudionike čeka prigodni glazbeni program kao i gledanje dokumentarnog filma Generacija nade.

Inače, projekt Pjat pun jubavi i zdravja je sestrinski projekt projekta Mi jedemo odgovorno kojeg vodi ravnateljica Željka Ninčević u suradnji sa svim učiteljima. Misija projekta Pjat pun jubavi i zdravja je prikupljanje donacija za Marijine obroke s ciljem da se svaku godinu zadnju subotu u svibnju organizira humanitarna utrka za Marijine obroke, čime se promovira zdrav načina življenja, humano djelovanje i obiteljsko druženje u prirodi.

Svi ste dobrodošli, podržite Marijine obroke, učeničko poduzetništvo i vrijedan rad naših djelatnika. Više informacija možete dobiti na facebook stranici: https://www.facebook.com/pjatpunjubavi/

Zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima koji su podržali našu akciju: Mreži TV, Radio Trogiru, Radio Suncu, Radio Splitu i Trogirskom portalu.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju