preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slatine

Login
Korisni linkovi
 

 

 

 

 

Mrežni školski list

Natječaji za IUN

 

Upisi 2020./2021.

Natječaji

natjecaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Početak nastave
Autor: Željka Ninčević, 3. 9. 2020.

S ciljem osiguravanja što sigurnijih uvjeta izvođenja odgojno-obrazovnoga rada uz uvažavanje specifičnosti obzirom na dob učenika, kao i uvjeta za rad u Osnovnoj školi Slatine, na početku šk.  god. 2020./21. odgojno-obrazovni rad će se odvijati po Modelu A: nastava u školi.

1. Svi učenici se obrazuju u školi uz pridržavanje epidemioloških Uputa HZJZ.

2. Škola će raditi u jednoj smjeni. Svako razredno odjeljenje ima  svoju učionicu u kojoj boravi uz poštivanje fizičkog razmaka od 1,5 m.  Učenici predmetne nastave će tijekom odgojno-obrazovnog rada u učionici, te u školskim hodnicima pri dolasku i odlasku, po potrebi koristiti maske.

3. Nastava će se održavati u blok-satovima, kako bi se smanjio broj  osoba s kojima učenici dnevno dolaze u kontakt. Dodatna i dopunska nastava, te izvannastavne aktivnosti će se realizirati unutar jednog odjeljenja kako ne bi došlo do miješanja odgojno-obrazovnih skupina.

4. Izrađene su upute za učenike, roditelje i djelatnike su vezi s dolaskom, kretanjem i boravkom u školi, organizacijom velikog odmora, mjerenjem temperature, potrebom nošenja maski i sl.

5. Razrađen je plan održavanja higijene i propisane dezinfekcije, te su nabavljena sva potrebna dezinfekcijska sredstva i maske za učenike i djelatnike.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, pripremljena je i mogućnost prelaska na nastavu na daljinu u virtualnim učionicama, kao i mogućnost on line nastave za učenike koji eventualno budu u samoizolaciji.

Upute za učenike i roditelje

Upute za djelatnike

Nastava počinje 07. rujna 2020. u 8 sati. Molimo učenike da ponesu školske torbe kako bi preuzeli udžbenike koji će ih čekati u učionicama. 

Raspored učionica:

2. i 3. razred 4. razred 5. razred 6. razred 7. razred 8. razred
učionica 2 učionica1 učionica 4 školica učionica 3 školica

Prijem prvaša će se održati u 10 sati na školskom dvorištu.

Sretno svima!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju