preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slatine

Login
Korisni linkovi
 

 

 

 

 

Mrežni školski list

Natječaji za IUN

 

Upisi 2020./2021.

Natječaji

natjecaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PUT OKO SVIJETA - ČAJANKA S MR. BEAN-om
Autor: Željka Ninčević, 29. 1. 2021.

Za putovanje po svijetu ne trebaju avioni, brodovi ili autobusi. Treba Vam samo znatiželja i volja da upoznate nove kulture, običaje, gradove i države. Sve se želje za putovanjem ostvaruje kroz projekt „Put oko svijeta „ koji provode učenici 2. i 3. razreda zajedno sa svojom učiteljicom. Primarni cilj projekta je upoznavanje djece s drugim narodima i kulturama, dok su općeniti ciljevi: razvoj pozitivnih stavova i odnosa prema sebi i okolini, razvoj djetetova identiteta te suradničkog ponašanja. Učenici su do sada već naučili kontinente svijeta, oceane, posjetili su Francusku,Španjolsku, Italiju, Njemačku...

Prva destinacija na koju su sletjeli nakon školskih praznika bila je Engleska. Hladne, zimske dane ugrijala je tradicionalna engleska čajnka na kojoj su učenici zaista uživali. Za vrijeme čajanke zamislili su da su na vrhu London Eye te ih je nasmijao poznati engleski glumac - Mr. Bean.

Kroz projekt „Put oko svijeta” učenici nikada ne znaju gdje će svakog četvrtka otputovati...Tko zna, možda će uskoro napustiti hladnu Europu i krenuti na Havaje!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju