Pravilnik o načinu provođenja aktivnosti na promicanju spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih i srodnih proizvoda na zdravlje
Pravilnik o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti
Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi
Pravilnik o izmjeni pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
BROJ BODOVA potrebnih za upis u 1. upisnom krugu šk. god. 2024./2025.
Na ovogodišnjoj svečanosti Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje, koja se održala u nedjelju 09. listopada u Stubičkim Toplicama, predstavilo se 50 - tak izlagača; međunarodnih eko – škola, vrtića i udruga. Svečanost se odvijala u hotelu „Matija Gubec“ u Stubičkim Toplicama u organizaciji Udruge „Lijepa naša“ pod pokroviteljstvom Hrvatskog Sabora.
Ova je manifestacija, kroz izložbu raznolikih eko plodova zemlje iz svih naših krajeva, te starih pribora i alata za pripremu kruha i obradu zemlje, imala za cilj očuvanje običaja kao dijela nacionalne kulturne baštine, štovanje kruha kao simbola životne snage a posebno je naglasila i važnu duhovnu dimenziju ovog projekta.
Našu školu i naš kraj predstavili su učenici Lucija Vantić, Antonia Rožić i Marin Franić, izloživši zavičajne alate za pripremu hrane, plodove zemlje te kruh i slastice. Dostojanstveno u narodnim nošnjama s transparentom naše škole i županije, sudjelovali su u svečanoj procesiji, te prinijeli darove oltaru na svečanom euharistijskom slavlju.