Pravilnik o načinu provođenja aktivnosti na promicanju spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih i srodnih proizvoda na zdravlje
Pravilnik o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti
Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi
Pravilnik o izmjeni pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
BROJ BODOVA potrebnih za upis u 1. upisnom krugu šk. god. 2024./2025.
Danas su učenici drugog i četvrtog razreda u okviru projekta Mi jedemo odgovorno sudjelovali u radionici zanimljivog naslova: Je li pravo vrijeme da se jedu jagode?
Naučili su kako je bolje jesti sezonsku hranu jer ona obiluje hranjivim tvarima, nije proputovala velike udaljenosti, pa nije prouzročila nepotrebnu emisiju ugljikovog dioksida uzrokovanu zračnim, cestovnim ili pomorskim putovanjem, te nije ubrana prije sazrijevanja i tretirana kemikalijama kako bi izdržala putovanje. Također za njen uzgoj nije potrošena prevelika količina energije, a konzumiranjem sezonske lokalne hrane doprinosimo i očuvanju bioraznolikosti.
ZABAVIMO SE I NAUČIMO:
Pokušaj jesti nisko-ugljičnu hranu (riješi kviz): http://www.eatlowcarbon.org/
Kalkulator za ugljični otisak hrane: http://www.foodcarbon.co.uk/index.html
Napravili su i plan djelovanja: izračunati će ekološki otisak svog obroka i analizirati kako se on mijenja biranjem namirnica različitog porijekla, napraviti će svoj sezonski kalendar voća i povrća te isprobati nove recepte za zdravi doručak u školi, kupovat će organsko voće, povrće, meso, jaja i sir direktno od poljoprivrednika, te ga sami uzgajati u svojim vrtovima.
Sve svoje aktivnosti predstavit će ostalim učenicima, roditeljima i posjetiteljima škole u okviru Projektnog dana 12. 04. 2017. Želimo im puno uspjeha!