Pravilnik o načinu provođenja aktivnosti na promicanju spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih i srodnih proizvoda na zdravlje
Pravilnik o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti
Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi
Pravilnik o izmjeni pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
BROJ BODOVA potrebnih za upis u 1. upisnom krugu šk. god. 2024./2025.
Iako to na prvi pogled ne biste rekli, na slici su naši osmaši. Iznenađeni i šokirani vlastitom prehranom koja uglavnom sadrži palmino ulje, od srama su se pokrili kapuljačama, ali su i čvrsto odlučili da će unijeti niz promjena u vlastitu i prehranu u svojim obiteljima. Uočili su kako konzumiranje visoko prerađene hrana izaziva porast tjelesne težine, ekološke probleme, jer proizvodnja zahtijeva veliki utrošak energije, a palmino ulje koje ovakva hrana sadrži se povezuje s nestankom dragocijenih ekosustava u Indoneziji i Maleziji, te gubitkom tradicionalnog načina života autohtonih plemena.
Zaključili su da je vrijeme za promjene. Napravili su plan aktivnosti: usporediti će sadržaj šećera, masti i soli u različitoj hrani i piću te potražiti zdravije alternative kreirajući vlastite recepte, pokušati će uvjeriti proizvođače hrane koji upotrebljavaju palmino ulje da promijene recept ili da koriste palmino ulje sa certifikatom najvišeg standarda. Također će istražiti koliko namirnica sadrži palmino ulje, napraviti popis prihvatljivih namirnica, te izraditi preporuke za prehranu bez palminog ulja. Sve navedeno će predstaviti u okviru Projektnog dana 12. 04. 2017. Nadamo se da su svi spremni prihvatiti promjene!