Pravilnik o načinu provođenja aktivnosti na promicanju spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih i srodnih proizvoda na zdravlje
Pravilnik o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti
Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi
Pravilnik o izmjeni pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
BROJ BODOVA potrebnih za upis u 1. upisnom krugu šk. god. 2024./2025.
Naša škola je i ove godine sudjelovala na Svehrvatskoj smotri Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje 2015., koja se tradicionalno održava tijekom listopada u organizaciji Udruge Lijepa Naša.
Svečana smotra se održala u prekrasnom mjestu Stubičke Toplice, na jugu Hrvatskog zagorja u hotelu Matija Gubec, gdje su eko škole, udruge i vrtići svojim izložbenim stolovima predstavljali svoju županiju i kraj .
Glavna misao ovog projekta je da izlaganjem kruha i plodova zemlje ukažemo na potrebu očuvanja biološke raznolikosti te štovanje kruha kao izvora životne i duhovne snage. Molitvom i blagoslovom kruha, Bogu zahvaljujemo na svim plodovima koji su nam darovani tijekom godine. Posebno su zanimljivi stari načini pripreme kruha i drugih plodova kao i stari pribor i alati za obradu zemlje koji su dio običaja našeg naroda i nacionalne kulturne baštine.
Naša škola je bila vrlo zapažena a predstavljale su nas učenice Barbara Batalija, Marija Andrijolić i Dijana Pecolaj uz pratnju učiteljice Ane Madunić. Svečano odjevene u narodnu nošnju prikazale su svoj kraj, svoju županiju, izloživši tradicionalne slastice dalmatinskog kraja; kroštule, fritule i božićne kekse. Sudjelovale su u procesiji i na sv. Misi.
U susretima i druženjima s drugim učenicima iz različitih krajeva Lijepe Naše te učenika iz Vojvodine i Bosne, kušali smo njihove slastice, upoznali običaje i razne zanimljive predmete za kuhanje i poljodjeljske radove koji su dio njihove baštine.
Dijana Pecolaj, 8.r.