Pravilnik o načinu provođenja aktivnosti na promicanju spoznaje o štetnosti uporabe duhanskih i srodnih proizvoda na zdravlje
Pravilnik o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti
Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi
Pravilnik o izmjeni pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.
Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole
BROJ BODOVA potrebnih za upis u 1. upisnom krugu šk. god. 2024./2025.
Opet se kuva u našoj školici ❗ Kad bi dilili nagrade za škole koje najviše guštaju u spremanju i kušanju jela, mi bi bez konkurencije bili prvaci! A triba neko i guštat! A evo kako nan je bilo. Došli su nan barba Ivan Dorić i barba Vlado Andrijolić. Barba Vlado je kuva bob na lešo, a barba Ivan svoje poznate fritule – najboje u mistu.
Pa prvo slano. Najprvo smo išli u nabavu namirnica. A šta mislite di? U vrtal od barba Vlade! Iskopali smo malo patade, ubrali malo boba i mlade kapulice. Lipi niki dućan! Sve zeleno i mirisno. Patadu smo očistili i stavili kuvat u vodu. Očistili smo i zrna boba i malo kasnije i njih ubacili kuvat. I nakon 10-tak minuti smo sve lipo procidili, malo zgnječili patadu da da gušt i dodali nasickanu mladu kapulicu, sol, papar i maslinovo uje. Bilo je za prste polizat!🍴🍲🍛🥘🌽🥔🥑🍅🍞🥐🥖🍪
A onda je na red došlo i slatko. Najboje fritule u mistu – svi kažu. Barba Ive je pravija tri doze, jer ima nas puno ča volimo fritule. Tribala su mu 3 jaja, 3 vanilij šećera, 3 žlice šećera, malo soli, 3 žlice ruma, 3 praška za pecivo, 27 žlica brašna, pola kila čvrstog jogurta, nagratana kora od 3 domaća limuna, 30 deka suvica i malo ekstrakta za sirnice. Zamisija je sve i peka ih na vrućen uju. I onda ih je malo još zasladija sa šećeron u prahu. E, svitu moj, kako su vonjale i kako su bile ukusne. Ma, nije lako učit kad ovako vonja. 🍳🍲🥙🍰🍧🍦🍮
Fala barba Vladi i barba Ivanu ča su nan kuvali i ča su nosili naše nove traverše. Fala in od srca ča su nan pokazali kako guštat u kuvanju. A svitu moj, boje ćete znat skuvat ako pogledate video ricetu!
Glavni kuvari: barba Vlade Andrijolić i barba Ivan Dorić
Pomoćni kuvari i kušači: učenici OŠ Slatine